Șefi vechi și noi la 10 ocoale silvice

Maziliți din posturi de PSD în vară, șefii de la ocoalele silvice de la Stulpicani, Solca, Pătrăuți, Dolhasca, Gura Humorului, Pătrăuți și Dorna Candrenilor se reîntorc în funcții

Șefii de ocoale schimbați din funcție de PSD în vară au revenit recent, cu mici excepții, în funcții, așezați din nou acolo de noua conducere „portocalie” a Direcției Silvice Suceava.
Șeful de astăzi al silvicultorilor suceveni, inginerul Mihai Mihețiu, susține însă că repunerile în funcții s-au făcut pe criterii morale și profesionale, în „spiritul tradițional al Direcției Silvice Suceava”.

 

inginerul Mihai Mihețiu

Noii șefi de ocoale reabilitați sau veniți din alte funcții deținute până recent sunt: la OS Dorna Candrenilor – Dinu Popescu, la OS Vatra Dornei – Adrian Todașcă, la OS Vama – Gheorghe Nichiforel, la OS Stulpicani – Vasile Cotlarciuc, la OS Gura Humorului – George Nastasi, la OS Solca – Ionel Țuca, la OS Marginea – Sorin Ciobanu, la OS Mălini – Ciprian Cimbru, la OS Dolhasca – Ștefan Drobotă și la OS Pătrăuți – Nicolae Andronic.
„Schimbările au fost bine primite de personalul ocoalelor, și, pentru că ei cunosc foarte bine activitatea direcției, părerea lor contează”, a fost de părere noul manager a DS Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: