Risc total, la Arbore

Misiune pirotehnică pe linia dintre viață și moarte

O bombă de 40 kilograme, din al Doilea Război Mondial, a fost descărcată în fața porții unui gospodar, cu tot cu nisipul adus din albia pârâului Clit > Proiectilul, echipat cu focos, în perfectă stare de funcționare, a fost ridicat cu delicatețe și transportat într-un poligon, până la distrugere > La cel mai mic șoc sau manevrare greșită, bomba ar fi putut exploda, făcând pustiu pe o rază de 1 km > Misiunea a durat mai bine de 6 ore

 

Dan M., din Arbore, a descărcat, miercuri dimineață, un camion cu nisip, în fața porții gospodăriei, pentru a nivela drumul. Cine să știe că nisipul, adus din albia pârâului Clit, unde Primăria Arbore execută lucrări de lărgire a albiei, pentru a preveni inundații asemănătoare celor de anul trecut, conține, în afară de dioxid de siliciu și alte minerale, ditamai bomba? Când și-a dat seama ce are în fața casei, proprietarul a sunat imediat la 112.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: