Mihaela Rădulescu și Ayan deschid propriul magazin în Iulius Mall Suceava

Mihaela Rădulescu și fiul ei Ayan vor fi prezenți joi, 29 octombrie 2009, în Iulius Mall Suceava pentru a inaugura propriul magazin cu vestimentație pentru copii, intitulat „Picioru’ Gras”. De la ora 17, preț de două ore, diva va vinde și va împacheta hăinuțe alături de fiul ei. Împreună vor face recomandări micilor clienți și părinților acestora și vor participa la o sesiune de autografe pentru toți cumpărătorii produselor marca „Ayan” care vor veni la deschiderea din Iulius Mall Suceava.

 

„Picioru’ Gras” este un magazin la fel de nonconformist ca și proprietarii săi: binecunoscuta Mihaela Rădulescu, Ayan și Elan Schwartzenberg. Articolele vestimentare marca „Ayan” au fost create pentru copii cu vârsta între 3 luni și 14 ani. „Nu veți găsi aici prințese sau balauri cu șapte capete, ci lucruri inspirate tot dintr-o poveste, dar una ai cărei eroi sunt Ayan și două fetițe gemene”, a declarat Mihaela Rădulescu. Nu doar interiorul magazinului este deosebit, ci și produsele, care sunt de calitate, inspirate în principal din preferințele lui Ayan. Designerul pentru hainele de băieți este chiar diva. Un alt creator de modă a fost consultat pentru produsele destinate fetițelor, iar „Stefi Tex” SRL din Suceava le produce. Firma este renumită pentru că lucrează în regim lohn pentru mari companii europene. La „Picioru’ Gras”, magazin situat în zona Kidsland din Iulius Mall Suceava, se găsesc haine confecționate exclusiv din materiale naturale, plasticul și nailonul lipsind cu desăvârșire. Produsele se spală cu ușurință, unele nu necesită călcare și nu au inscripțiile mărcii, ci doar eticheta cu numele lui Ayan.
Numele magazinului, „Picioru’ Gras”, vine de la porecla dată lui Ayan, pe când era bebeluș, chiar de către tatăl său, cunos-cutul om de afaceri Elan Schwartzenberg.
În săptămânile viitoare, „Picioru’ Gras” va deschide câte o reprezentanță și în celelalte malluri din rețeaua Iulius. „Fiecare magazin va spune o altă poveste”, a completat Mihaela Rădulescu, care vine de la Monte Carlo special pentru a participa alături de Ayan la inaugurări.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: