„La loc comanda”. Polițiștii vor păzi secțiile de votare

IPJ Suceava a făcut rost de bani pentru consumabile și carburanți și așteaptă fonduri pentru plata orelor suplimentare ale polițiștilor în perioada alegerilor

 

Polițiștii suceveni vor păzi secțiile de votare la alegerile prezidențiale, deși reprezentanța națională a Sindicatului Polițiștilor și Personalului Contractual anunța până ieri că sindicaliștii din instituție vor refuza să facă acest lucru dacă nu vor fi plătiți pentru orele suplimentare executate astfel. Președintele SNPPC recomanda chiar ca polițiștii să-și ia concediu fără plată în perioada alegerilor ca semn de protest împotriva politicii guvernamentale față de Poliția Română.
Mai în nord, la Suceava, polițiștii sunt, se pare, mai întâi angajați și după aceea sindicaliști, așa că, dacă or fi avut de gând să nu execute într-un fel sau altul misiunea pe lângă secțiile de votare, s-au răzgândit pentru că șefii i-au asigurat că sunt bani pentru cheltuielile cu ei din zilele de votare. „Am discutat cu conducerea Inspectoratului și am primit asigurări că sunt bani pentru consumabile și carburanți, chiar și pentru mașinile personale ale polițiștilor cu misiuni la secții din afara municipiului. Se așteaptă fonduri și pentru plata orelor suplimentare pe care colegii mei le vor face în perioada alegerilor prezidențiale. În aceste condiții, polițiștii din cadrul IPJ Suceava vor asigura paza secțiilor de votare la care vor avea responsabilități”, a declarat Vasile Anton, liderul SNPPC Suceava din cadrul inspectoratului local.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: