Direcția Silvică „taie macaroana” samsarilor de lemn

Instituția a alocat doritorilor de lemn de foc câte 10 mc de sezon > Ultimul trend în achiziția de lemn de foc pentru iarna 2009-2010: bonul fiscal

Direcția Silvică Suceava acordă sucevenilor care au nevoie de lemn de foc în această iarnă o cotă de 10 mc. Pentru a o obține, doritorii trebuie să depună o cerere la ocolul silvic de care aparțin, dimineața, între orele 8 și 10.

 

Conformându-se vremurilor de criză, Direcția Silvică Suceava a redus considerabil anul acesta prețul lemnului de foc, la unele esențe chiar și la jumătate. Astfel, cel din rășinoase a scăzut de la 50 lei/mc la 25 de lei, cel de fag de la 70 lei/mc la 40, cel din stejar de la 70 lei/mc la 40, diverse esențe tari de la 70 lei/mc la 4 lei și esențele moi de foc de la 40 lei/mc la 30 lei.
DS Suceava își va impune cu exclusivitate în această toamnă prețurile la lemn de foc și a băgat cu această ocazie pumnul în gură samsarilor care cumpărau de la Direcție și revindeau material lemnos populației la un preț mai mare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: