De astăzi, la Spitalul Județean

Accesul mașinilor pe poarta principală este restricționat

Accesul mașinilor pe poarta principală a Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va fi restricționat începând de astăzi, doar ambulanțele, SMURD-ul și, eventual, mașinile de Pompieri având voie să intre pe acolo, până la începutul lunii decembrie, a informat ieri purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Tiberiu Brădățan. Vor putea trece prin față și mașinile particulare care aduc la spital bolnavi în stare foarte gravă.

 

Vizitatorii, bolnavii și persoanele care se prezintă la analize medicale sau diverse investigații și celelalte mașini vor circula pe Poarta 2, din Strada Scurtă, dar acestea din urmă nu trebuie să staționeze mult în incintă, deoarece în zonă se fac lucrări la instalația termică și este permis în parcare doar accesul mașinilor care aparțin personalului.

Măsura a fost luată de conducerea spitalului întrucât în prezent se desfășoară lucrări de modernizare la curtea interioară a unității, care constau în refacerea pavajului, schimbarea porților și a gardului, amenajarea unor căi pietonale și de acces pentru autoturisme, lucrări care trebuie realizate până la sfârșitul anului, valoarea lor fiind de circa 10 miliarde. Dr. Brădățan a spus că “sper să reușim și amenajarea parcului, dar avem o rezervă legată de vreme”. El mai spune că după definitivarea acestor lucrări se vor “stabili reguli foarte clare cu privire la accesul în spital”.
Reamintim că nu sunt singurele lucrări de investiție care au loc acum la spitalul sucevean, în desfășurare fiind cele la acoperișul de la clădirea nouă și veche, schimbarea instalației termice, refacerea grupurilor sanitare, în va-loare de peste 10 milioane lei, și cele de amenajare a încăperilor în care se va muta Secția neurologie de la Spitalul Vechi. La acestea se adaugă lucrările de la Secția de psihiatrie Burdujeni, care constau în modernizarea acoperișului, termoizolare, refacerea instalației sanitare și termice, în valoare de alte 2 milioane lei. Finanțarea pentru toate lucrările este asigurată de Ministerul Sănătății și de Consiliul Județean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: