Volei masculin, Divizia A2

Doar un set desparte viitoarele adversare, CSMU LPS Suceava și Știința Bacău

În cadrul etapei a IV-a a Seriei Este a Diviziei A2 de volei masculin, față în față, în sala „Unirea”, se vor afla CSMU LPS Suceava și Știința Bacău, adică ocupantele primelor două locuri în clasament. După primele trei runde, diferența dintre cele două echipe este de doar un set în avantajul băcăuanilor.

 

„Am jucat foarte bine pe terenul celor de la CSM București și avem un moral foarte bun înaintea disputei cu Știința Bacău. Avem o echipă bună în acest moment și nu avem niciun motiv să ne temem de gruparea oaspete. Dacă în sală vom avea și sprijinul publicului iubitor de volei, așa cum a fost la partida cu Videoclip Ploiești, atunci victoria nu ne poate scăpa”, a declarat antrenorul formației CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.
Rezultate înregistrate în etapa a III-a a Seriei Est a Diviziei A2 de volei masculin: CSM București – CSMU LPS Suceava 0-3, Videoclip Ploiești – Știința Bacău 1-3, Deltacons Tulcea – CSU CSȘ Galați 0-3, CS Niro Guard București – CSȘ CFR Agronomia București 3-0.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI