Mofturile vârstei…, visele vârstei

150 de tinere au participat la preselecția “Next generation models 2009” > Cele mai multe dintre fete nu au venit la concurs pentru a câștiga, ci mai degrabă pentru a auzi de la specialiști că sunt frumoase și că se încadrează în tiparele pretențioșilor designeri vestimentari

Scunde, înalte, robuste sau slabe, blonde, brunete și roșcate, timide sau îndrăznețe, cele circa 150 de tinere care au participat sâmbătă, la Suceava, la preselecția “Next generation models 2009” au în comun un sigur vis. Acela de a deveni modele celebre, precum Naomi Cambell, și de a prezenta hainele celor mai cunoscuți designeri vestimentari din Europa și SUA.

 

preselecția “Next generation models 2009”

Organizat de agenția bucureșteană “Best Models” și găzduit de Iullius Mall Suceava, evenimentul a scos la lumină un moft al fetelor cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani. Spunem astfel pentru că cea mai mare parte a concurentelor nu au venit la preselecție pentru a câștiga concursul “Next generation models 2009” care se desfășoară în 10 județe ale țării, ci mai degrabă pentru a auzi de la specialiști că sunt frumoase și că se încadrează în tiparele pretențioșilor designeri de modă.
“Am venit să particip la concursul de miss. Nu știu ce voi obține dacă voi câștiga preselecția. Vreau să pozez într-o revistă cunoscută”, ne-a spus Laura Cristina Tîpu, în vârstă de 17 ani, în timp ce aștepta “verdictul” de la modelele deja consacrate ale agenției. Întrebată dacă intenționează să urmeze și o altă carieră în afara celei de model, tânăra a răspuns că ar vrea să-și deschidă o afacere.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI