Șocant, dar se întâmplă în realitate !

Victima megalucrărilor a murit… de inimă

Înainte sau după ce a căzut în șanț? > Nimeni nu spune clar, deși e obligatoriu, care e cauza morții > Vicele Harșovschi era, ieri dimineață, la spital, fiind condus spre ieșire de un chelios/chelbos în halat

Revenim cu un material șocant. Șocant, nu atât din punct de vedere al morții unui om, căci oamenii mai mor câteodată, ci din punctul de vedere al autorităților, cel puțin administrative, care, până ieri, la apariția articolului nostru referitor la „Balada meșterului Manole” nu se interesaseră de nimic.

 

Mai mult, acolo unde un om și-a găsit sfârșitul, în Burdujeni, pe strada General Iacob Zadik, nu exista, ieri, ca întotdeauna, de altfel, vreun semn de avertizare. Nici măcar unul de genul: „Băi, boilor! Voi plătiți! Noi vă luăm banii. Nu ne pasă! Cădeți în morții mamei…!”
Suceava are doi viceprimari. Unul este din Burdujeni, Lucian Harșovschi, om tânăr, perspicace, iar altul, Dumnezeu știe de unde, Viorel Seredenciuc, că nimeni nu îl știe. Lucian Harșovschi era, ieri dimineață, la ora 8,30, în spital, lângă Morgă. Se interesa, probabil, de mort? Un individ gras (să-i spunem mai mult lat decât lung?), chelios/chelbos, în halat, îi spunea, bătându-l pe umeri, că „totul e în regulă”. N-avem de unde ști ce căuta vicele Harșovschi, la prima oră, în spital, lângă Morgă, și era condus spre ieșire de cheliosul în halat… Poate avea omul altă treabă, dar l-am văzut acolo.
Primarul nost’, din Prelipca de origine, când e cazul, se îmbracă în cizme de cauciuc. Și dumnealui așteaptă rezultatul necropsiei.
Ce-au putut să scornească, referitor la moartea unui om, în șanțurile făcute numai să fie făcute, până la anul, „iepurași” din Primărie? Că omul care a căzut în șanț și și-a dat duhul a făcut infarct miocardic… Deși ancheta polițienească e secretă, iată că funcționărașii din Primărie au aflat. Că ce? Că omul, văzând groapa, s-a speriat și a făcut atac de cord, decedând? Că omul, văzându-se cu cracii în sus, în groapă, și-a dat seama că nu mai are la ce să mai trăiască și a făcut, de asemenea infarct miocardic?
Oricum, surse judiciare, bazându-se pe necropsia legistului, în cazul de față dr. Radu Trușcan, sugerează că e vorba de „stop cardio-respirator”. Haida-de, oameni buni! Ce e asta?
Pe 11.10.2009, la ora 20.36, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că, pe str. General Iacob Zadik din localitate, un bărbat a căzut într-un cămin de termoficare. Bărbatul decedase înainte de sosirea polițiștilor, dar, cu ocazia cercetărilor, potrivit oamenilor legii, s-a stabilit că persoana se numește Rudolf R., de 48 de ani, din municipiul Suceava, care, fiind în stare de ebrietate, s-a dezechilibrat și a căzut într-un cămin de termoficare, nesemnalizat corespunzător.
“În cauză se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate condițiile de producere a evenimentului, iar după efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului, urmează a se lua măsurile legale ce se impun”, ne declara, alaltăieri, insp. Gabriel Panțiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: