Al șaselea primar PSD a trecut cu susținerea la Traian Băsescu și la PD-L

Ei rămân, totuși, în PSD, pentru a nu rămâne fără scaunele de primari

Încă un primar PSD din județul Suceava și-a anunțat susținerea față de candidatura lui Traian Băsescu pentru un nou mandat la Cotroceni. Este vorba despre primarul comunei Putna, Vasile Hotnogu, a arătat, ieri, secretarul general al Organizației Județene a PD-L Suceava, deputatul Ioan Balan.

 

„După cum vedeți, tot mai mulți primari PSD își anunță susținerea pentru Traian Băsescu la alegerile prezidențiale. E și normal, pentru că sucevenii noștri știu să aleagă grâul de neghină ca să spun așa. Își dau seama că Traian Băsescu e de-al lor și că e singurul în care pot avea încredere”, a spus Balan.
Ceilalți 5 primari social-democrați care au anunțat că-l susțin pe Traian Băsescu sunt Maria Cojocaru de la Dolhasca, Dragoș Jureschi de la Pătrăuți, Petru Nistor de la Mălini, Dorel Filip de la Adâncata și Paul Buhlea de la Rădășeni. Ei vor rămâne în PSD, pentru că, dacă s-ar înscrie în alt partid, și-ar pierde mandatele de primari.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI