PD-L Suceava bate toate recordurile la strânsul de semnături

65.000 pentru același președinte

PD-L Suceava ține cu tot dinadinsul să bată recordul și la semnături strânse pentru candidatura președintelui Traian Băsescu la cel de-al doilea mandat consecutiv pentru Palatul Cotroceni.

 

Democrat-liberalii suceveni au anunțat la finele săptămânii trecute cu au reușit să strângă peste 65.000 de semnături pentru candidatura lui Traian Băsescu la alegerile prezidențiale din 22 noiembrie. Anunțul a fost făcut de secretarul general al organizației județene a PD-L, deputatul Ioan Balan. El a declarat că listele cu semnături vor fi predate la sediul central al partidului de vicepreședintele PD-L, Gheorghe Flutur, și a mai precizat că acțiunea va continua și în zilele următoare.
Parlamentarul PD-L a arătat că numărul mare de semnături pentru actualul șef al statului arată de fapt susținerea de care se bucură acesta printre suceveni.
„Suceava este primul județ din țară care a strâns numărul de semnături pentru susținerea candidaturii lui Traian Băsescu la un nou mandat, ba mai mult, a depășit cifra stabilită de conducerea centrală a partidului. Faptul că doar în câteva zile s-au adunat circa 65.000 de semnături în favoarea candidaturii lui Traian Băsescu demonstrează susținerea de care se bucură șeful statului printre suceveni. În plus, este un semnal foarte clar privind intenția de vot a sucevenilor. Acest lucru este explicabil și prin faptul că Traian Băsescu este perceput ca un apropiat al sucevenilor, ținând cont de faptul că soția domniei sale este din partea locului. Vom continua campania de strângere de semnături până la depunerea listelor la Biroul Electoral Central”, a mai declarat Ioan Balan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: