OS Marginea are cel mai bun pădurar din țară

Vasile Cârdei a câștigat ieri, la Câmpulung Moldovenesc, concursul profesional național organizat de Regia Națională a Pădurilor

Suceveanul Vasile Cârdei, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Marginea, a câștigat ieri concursul profesional „Cel mai bun pădurar”, desfășurat joi și vineri la Câmpulung Moldovenesc în organizarea Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, a Federației sindicale a silvicultorilor și a partenerilor locali. Pădurarul de la Marginea, în vârstă de 32 de ani, a fost cel mai bun atât la proba teoretică desfășurată joi, cât și la cea practică de a doua zi, unde a avut adversari pe măsură.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: