Afaceri „la botul calului”

În parcarea Vămii Siret se vând țigări de contrabandă

Cine se aprovizionează de acolo cu tiutiun nici nu primește amendă, ci numai avertisment…

Joi noapte, o patrulă formată din polițiști din cadrul Poliției Orașului Siret și polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret a oprit în trafic, în cadrul unei misiuni de rutină, pe strada Alexandru cel Bun din localitate, un autoturism, condus de un anume Constantin B., din orașul Vicovu de Sus.

 

La controlul efectuat în portbagajul autoturismului, a fost găsită cantitatea de 1.400 de pachete de țigări, fără documente de proveniență. Conducătorul auto a declarat Poliției că tiutiunul aparține nevesti-sii, Petronela B., de 29 de ani, din orașul Vicovu de Sus, care se afla în autoturism. Interesant este că aceasta și le-a cumpărat de la mai multe persoane din parcarea Vămii Siret. Cu alte cuvinte, ce să te mai chinuiești să treci la țigări, cu cârca, pe fâșia verde, când te poți aproviziona în voia cea bună din buza frontierei, la botul calului?
Petronela B. a fost sancționată cu avertisment, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990, iar cantitatea de 1.400 pachete țigări, în valoare de 5.600 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.
Dacă țigările erau procurate în altă parte decât parcarea Vămii Siret, femeia primea amendă?

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: