Atletism - Grand Prix-ul

„Cristina Casandra”, după derbiul Cetății Suceava cu FC Botoșani

 

A treia ediție a Grand Prix-ului „Cristina Casandra”, ce va avea loc sâmbăta viitoare pe Stadionul „Areni”, va aduna la start copii din întreg județul Suceava, precum și din alte județe ale Moldovei. Organizatorii, Silviu și Cristina Casandra, au anunțat că printre invitații speciali vor fi și câteva surprize.
Grand Prix-ul „Cristina Casandra” va începe imediat după derbiul dintre Cetatea Suceava și FC Botoșani, concursul desfășurându-se pe patru categorii de vârstă: copii I, copii II, copii III și open. Concurenții se vor prezenta la stadion la ora 13, urmând ca startul primei probe să se dea o jumătate de oră mai târziu.
La fel ca la primele două ediții, premiile vor fi consistente. Organizatorii vor acorda diplome, medalii, cupe, echipamente sportive și premii în bani pentru cei mai merituoși participanți.
Până la Grand Prix-ul care-i poartă numele, Cristina Casandra va fi prezentă azi la Vatra Dornei, unde a fost invitată de atletul Cristian Prâsneac, pentru a da startul la Campionatul Național de alergare montană.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: