Constantin Huțanu s-a retras elegant

La ceremonia de învestire a noilor subprefecți ai județului Suceava, care a avut loc ieri, a fost prezent și fostul subprefect Constantin Huțanu. Cel de-al doilea fost subprefect, Eugen Girigan (ambii susținuți de PSD) nu a participat, sub pretextul unor probleme de ordin personal, dar a anunțat că urma să se prezinte la Prefectură în cursul zilei, pentru a semna protocolul de predare-primire a fotoliului său.

 

În discursul său, Constantin Huțanu a apreciat perioada pe care a petrecut-o în Prefectură ca fiind una extrem de eficientă în privința dobândirii unei experiențe profesionale noi și a spus la final că întreaga perioadă a colaborat “neașteptat de bine cu prefectul județului, Sorin Arcadie Popescu”.
Spre deosebire de predarea-primirea de la începutul anului, când Angela Zarojanu era la capitolul predare, Huțanu nu și-a criticat colegii și munca pe care a desfășurat-o cu ei, așa cum a făcut dna Zarojanu, lăsând loc, așadar de “bună ziua”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: