Fotbal, Campionatul Municipal

Ambro Pit-Stop reușește să se impună în derbiul cu Apropo Cafe

Runda cu numărul trei a Campionatului municipal de fotbal a programat încă două partide deosebit de interesante, care au oferit publicului numeros prezent în tribunele arenei „Ramiro” un spectacol atractiv.

 

În primul meci al zilei de miercuri, 7 octombrie, vicecampioana ediției precedente a competiției fotbalistice municipale, formația Revine, a fost condusă cu 3-1 de Elsaco Pătrăuți, dar a revenit puternic și a reușit să câștige pe final cu 4-3. Pentru învingători au marcat Victor Romașcanu și Mihai Guriță, fiecare de câte două ori.
Elsaco Pătrăuți: Corlățan – Hostiuc, Voresciuc, Făgăraș, F. Istrate, D. Puiu, Tănasă, Popitan, Bumbac, A. Tcaciuc.
Revine: Botezatu – N. Grosu, O. Ciobanu, M. Ungureanu, C. Siminiceanu, D. Gugeanu, M. Guriță, V. Romașcanu, V. David, R. Podariu, I. Trandafir.
Într-unul dintre cele mai echilibrate jocuri din etapa a III-a a celei de-a XV-a ediții a Campionatului municipal de fotbal, față în față s-au aflat grupările Ambro Pit-Stop și Apropo Cafe. Prima dintre aceste două echipe a reușit să se impună cu 2-0 prin punctele marcate de Pintiuc și T. Neamțu.
Ambro Pit-Stop: Băițan – Moldovan, Pintiuc, Lăzurcă, C. Buta, Sumănariu, T. Neamțu, Cosmanciuc, Gavriliuc, D. Rață, S. Ciubotaru, C. Rădășanu.
Apropo Cafe: D. Tipa, Schul – Popadiuc, Beudeanu, Ciocan, Manolache, Carcea, Maloș, Găitan, Cristurean, Lucaciu, Șovea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: