România, țara unde elefantul, cămila și alte „rubedenii” de-ale lor trec prin urechea acului...

Un transport mamut de autoturisme, pentru Ucraina, a trecut, necontrolat de nimeni, din Argeș până la Vama Siret !

Polițiștii de frontieră suceveni au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals unui număr de patru conducători auto, care au încercat să iasă din țară, prin PTF Siret, având rovignete falsificate.

 

În ziua de 7.10.2009, s-au prezentat la frontieră, venind de la Pitești pentru Ucraina, patru autocamioane tip platformă, încărcate cu autoturisme marca Dacia Logan.
La controlul documentelor de călătorie, s-a constatat că, peste rovignetele aparținând altor autoturisme, au fost aplicate autocolante pentru autocamioane, care nu îndeplinesc aceleași condiții de formă și fond ca cele originale.
Șoferii au declarat echipei de control că rovignetele au fost cumpărate de conducerea firmei la care lucrează (cu sediul în județul Argeș), că le-au fost înmânate la data emiterii lor și că nu știau că sunt falsificate.
„Celor patru conducători auto le-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals, dosarele fiind prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea atribuirii numerelor unice”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava, cms. Ilie Poroch-Serițan.
Interesant este cum au ajuns din Argeș până la frontiera de nord-est a României coloșii auto, fără să fie verificați de nimeni pe traseu. Se pare că elefantul și „ruda” sa din Biblie, cămila, pot trece cu ușurință, în România, prin urechea unui ac…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: