Primarul Sucevei, Ion Lungu, nr. 1 în campania pentru Traian Băsescu

Lungu are ca primă misiune strângerea a cel puțin 50.000 de semnături pentru susținerea lui Traian Băsescu

Organizația Județeană a PD-L Suceava a demarat, începând de ieri, strângerea de semnături pentru susținerea candidaturii lui Traian Băsescu la un nou mandat de președinte al României.

 

Anunțul a fost făcut duminică, la Câmpulung Moldovenesc, de secretarul general al organizației județene, deputatul Ioan Balan, care a arătat că organizația își propune să colecteze 40.000-50.000 de semnături. Reamintim că tot Ioan Balan a fost omul care l-a „anunțat” pe Gheorghe Flutur, în premieră, drept șef de campanie al candidatului PD-L pentru președinția României.
Ioan Balan a anunțat, într-o conferință de presă, că staff-ul de campanie al PD-L Suceava va fi condus de primarul Sucevei, Ion Lungu, după ce liderul județean al PD-L Suceava, președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur, a fost numit șef al campaniei naționale. El a mai spus că Biroul Permanent Județean al PD-L Suceava a stabilit duminică dimineața calendarul de acțiuni pentru perioada preelectorală și pentru campania electorală, arătând că urmează ca, în perioada următoare, să vină la Suceava și candidatul susținut de PD-L, Traian Băsescu. Ioan Balan a mai arătat că președintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, care este președinte al CJ Suceava, și-a luat concediu de odihnă pe perioada campaniei și că atribuțiile îi sunt preluate de cei doi vicepreședinți ai CJ Suceava.
În mai multe orașe ale județului Suceava au apărut deja echipe de tineri îmbrăcați cu veste portocalii inscripționate cu PD-L și Traian Băsescu, echipe care strâng semnături pentru susținerea candidaturii acestuia la Președinție.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: