Îndrăzneală maximă

Primărița din Voitinel, jefuită la ea în casă, ca-n filmele de la Hollywood

Poliția reușește să pună mâna pe un suspect > Din câte se pare, tâlharii, care și-au acoperit fețele cu cagule și aveau și un pistol, au lucrat la pont, știind că, în noaptea respectivă, soțul femeii, Ilie Pârghie, șef de post în Gălănești, era la serviciu

Jaf demn de filmele hollywoodiene, sâmbătă spre duminică, la Voitinel. Patru bărbați cu fețele acoperite cu cagule intră în casă peste o femeie, singură la acea oră, îi pun o pernă pe față, o busculează, o lovesc cu un pistol peste cap, îi leagă mâinile.
Jefuitorii fac vraiște toată casa, în căutare de bani. Când, în sfârșit, găsesc ceea ce căutau, pleacă val vârtej, așa cum au venit.

 

Femeia este însăși primărița localității, Maria Pleșca (independent), iar, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, jaful a avut loc cu puțin înaintea miezului nopții. Suma cu care au plecat tâlharii este, a afirmat, la audieri, edilul șef, 4000 de lei.
Primărița, deși lovită și amenințată să nu se ridice după plecarea tâlharilor, nu le-a dat ascultare, reușind într-un târziu să se dezlege singură. După care a telefonat disperată la 112.
Nu se știe dacă înaintea telefonului pentru Urgențe nu a apelat numărul de telefon al soțului său, polițist de meserie și șef de post în Gălănești, Ilie Pârghie, aflat, în momentul comiterii jafului, la serviciu.
Surse judiciare acreditează ipoteza ca tâlharii să fi lucrat la pont, știind că în noaptea respectivă polițistul era la postul din Gălănești, iar primărița era singură acasă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: