La PSD

Victor Ponta se încălzește pe margine pentru Ministerul Justiției

Organizația Județeană Suceava a PSD este de părere că Victor Ponta, actualul ministru pentru relația cu Parlamentul, poate fi „luminița de la capătul tunelului” în ceea ce privește deblocarea situației actuale din domeniul Justiției.

 

Vicepreședintele PSD Suceava, Ovidiu Donțu, care este și purtător de cuvânt al organizației, a declarat, duminică, într-o conferință de presă, că în prezent, din cauza președintelui Traian Băsescu, în justiția din România există un blocaj care se pare că nu poate fi soluționat cu actualul ministeriat, cerându-i se actualului ministru să părăsească fotoliul pe care-l ocupă. Donțu susține că atât ministrul Justiției, cât și președintele Traian Băsescu au înșelat magistrații și opinia publică, demonstrând că nu sunt capabili să rezolve acest conflict între puteri ale statului. „Traian Băsescu a avut controlul total asupra justiției. A numit o treime dintre magistrați, a numit toți șefii de parchete, a avut oamenii pe care i-a dorit la Parchetul General și la DNA, a avut și are miniștrii Justiției pe care i-a dorit. Dacă există un sistem ticăloșit în România atunci acesta este condus chiar de Traian Băsescu, nu există altă explicație logică”. Vicepreședintele PSD Suceava consideră că în această situație o soluție viabilă este numirea lui Victor Ponta ca ministru al Justiției. „În acest moment nu văd altă soluție. Victor Ponta poate reprezenta pentru deblocarea situației din domeniul Justiției luminița de la capătul tunelului”, a mai spus Donțu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: