Înfrângerea de la Suceava ar putea avea urmări nefaste în tabăra Petrolului

Răchită anunță disponibilizări

Petroliștii au fost încurajați la Suceava de o galerie alcătuită din aproximativ 50 de persoane. Gălăgioși pe tot parcursul întâlnirii, fanii ploieșteni nu au digerat deloc la final această nouă sincopă a favoriților lor și l-au chemat la gard pe antrenorul Vivi Răchită pentru explicații.

 

Mai mult, suporterii i au reclamat tehnicianului Petrolului viața extrasportivă dezordonată a majorității jucătorilor și i-au cerut acestuia întinerirea grabnică a lotului. Răchită s-a conformat și i-a asigurat pe fani că se va lăsa cu epurări la începutul acestei săptămâni.
De altfel, antrenorul oaspeților Vivi Răchită a venit negru de supărare la conferința de presă de după meci, unde a zăbovit fix 30 de secunde.
„Felicit echipa gazdă pentru victorie și pentru modul în care s-a dăruit astăzi. Petrolul este o echipă alcătuită din jucători cu experiență, însă, din păcate pentru noi, nu se poate câștiga un meci de fotbal doar etalând numele jucătorilor. Prestația de astăzi a echipei ne forțează să luăm măsuri drastice. Luni va avea loc o ședință de analiză și se va merge până la rezilierea contractelor unor jucători, care au crezut că vin la Petrolul în vacanță”, atât a apucat să declare Răchită, după care a părăsit val vârtej încăperea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: