Peste 3.700 de fermieri penalizați la subvențiile europene pe suprafața lucrată

Cauzele constau în supradeclararea blocurilor fizice, neregăsirea acestora în sistemul de gestionare a datelor sau nefinalizarea transferurilor de proprietate

Peste 87% dintre cei 56.788 de fermieri care au depus cereri pentru acordarea sprijinului pe suprafața lucrată în 2008 au intrat, până acum, în posesia subvențiilor europene și a celor complementare naționale. Efectiv, banii au ajuns la mai puțin de 50.000 de agricultori, aceștia beneficiind de 39 de milioane de lei de la Fondul European de Garantare a Agriculturii (FEGA), 50 de milioane de lei de la Fondul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală (FEADR) și aproximativ 17 milioane de lei de la bugetul de stat.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: