Pentru Corneliu Vadim Tudor

Campanie din poartă în poartă

PRM Suceava țintește, la alegerile prezidențiale din noiembrie, 25% din voturile electoratului sucevean.

 

Anunțul este făcut de către vicepreședintele cu probleme organizatorice al organizației județene a Partidului România Mare, Marcel Murariu, care a declarat, într-o conferință de presă, că, pentru realizarea acestui deziderat, conducerea formațiunii va fi în mod exemplar mobilizată. „Fiecare președinte de filială va face o echipă de 3-4 oameni, și cu toții vor merge din casă în casă, pentru a-i convinge pe suceveni să voteze pe președintele partidului nostru, Corneliu Vadim Tudor”, a subliniat Murariu.
Viceliderul județean al PRM arată că speranța oamenilor a rămas doar la PRM, înspre partidul condus de Corneliu Vadim Tudor îndreptându-se muncitori, țărani, economiști, oameni din sfera serviciilor, învățământului etc. „Venirea lor în PRM arată hotărârea întregului popor pentru o schimbare din temelii și în bine. Mesajul PRM este unul de întronare a dreptății și corectitudinii, de respectare a legii și valorilor naționale. De aceea, vor fi folosite toate pârghiile pe care le conferă legea, pentru a potoli setea de justiție socială a românilor”, precizează Marcel Murariu. Acesta a ținut să menționeze că Partidul România Mare este un partid național, modern și justițiar, care va face ordine în hățișul fărădelegilor din ultimii 20 ani și care va scoate la lumină întregul arsenal cu care acest popor a fost mințit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: