Zi-lumină

Risc maxim pentru ISU „Bucovina” Suceava

O ditamai bomba, provenind din al Doilea Război Mondial, a fost descoperită, joi dimineață, de niște muncitori care săpau un șanț pluvial în curtea gospodăriei lui Vasile C., din Straja.

 

Echipa pirotehnică a inspectoratului, condusă de maistrul militar Iulian Pentilescu, a fost imediat „pusă în priză”, specialiștii intervenind cu o autospecială pentru identificarea, ridicarea, transportul și depozitarea muniției, în limbaj tehnic – „bombă explozivă de aruncător, calibrul 82 mm”.
Pirotehniștii de la Suceava au desfășurat operațiunile specifice în astfel de cazuri, luând măsuri de securizare a zonei, asigurând asistența tehnică de specialitate, până la terminarea lucrărilor de săpare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: