Ei au început primii

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a adus zâmbetul pe fața ziariștilor prezenți joi la conferința de presă de la CJ și apoi, odată cu propagarea știrii că s-a găsit soluția pentru scoaterea lui SC TERMICA SA din gaura financiară și proiecția sumbră pe care o are, și bucuria pe chipurile angajaților din societate. Numai că eu personal nu mai cred că Termica Suceava are viață lungă. O vor ține autoritățile locale și județene în viață ca pe bietul muribund sub aparatele de la spital.

 

Mihai CHIRA

Faptul că o firmă austriacă, alta decât cele care tot au „bântuit” prin frumoasa Bucovină în ultimii ani, vine la Suceava și spune că soluția este o centrală pe biomasă care să folosească drept combustibil iarba-elefantului, care la rândul ei poate fi cultivată pe malurile râului Suceava, nu mă face să sper încă. La cum sună povestea în momentul de față ea îmi aduce aminte de basmele alea frumoase în care, în poieniță, copiii găseau o casă mare, toată din turtă dulce. Iar vrăjitoarea cea rea îi îndemna să intre în ea și să mănânce cu poftă ca să-i poată la final să-i prindă în capcană. Cam așa pare și chestiunea cu centrala pe biomasă care va folosi, printre altele și buruienile pe care sucevenii le cultivă pe ogoarele lăsate în paragină. Mai ales că

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: