Cine nu are un LEVIGAT să și-l cumpere !

Care este diferența între o groapă de gunoi și o platformă de deșeuri ecologice? Dacă specialiștii Consiliului Județean (CJ) și ai Agenției de Protecția Mediului (APM) ar fi reușit să răspundă la această simplă întrebare, dar pe înțelesul și a celui cu barba sură, și a celui cu țâța în gură, zilele trecute, bătrânii din Moara nu ar fi lăsat sapa din mână ca să protesteze față de amenajarea platformei de deșeuri ecologice pe raza localității lor și nu ar fi ieșit circul de pe lume.

 

Consider că lipsa de comunicare este cauza generatoare a conflictului între autoritățile județene și oamenii care vor locui în apropierea acestei gropi ecologice de gunoi. Vina o poartă în totalitate autoritățile, care nu au știut să le vorbească sătenilor din Moara. Să nu uităm că în localitatea menționată nu trăiesc doar absolvenți ai Universităților “Oxford” și “Cambridge”. Acești nemulțumiți sunt, în mare parte, oameni simpli, cu frica lui Dumnezeu și pricepuți în ale agriculturii.
“Au fost invitați să participe la dezbateri publice”, ne-a informat ieri primarul din Moara, încercând astfel să sugereze că nu se justifică organizarea protestului. Tot primul gospodar al comunei ne-a spus că la aceste întruniri au venit atât specialiști ai Consiliului Județean, cât și ai Agenției de Protecție a Mediului, pentru a le vorbi localnicilor despre platformele de

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: