Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”

Lansare de carte

Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” organizează mâine, începând cu ora 13, încă un autentic eveniment literar pentru anul 2009 și anume, lansarea volumelor „Poeme simple” (Ed. Terra Design, Gura Humorului, 2009) și „Între Eros și Thanatos” (Ed. Terra Design, Gura Humorului, 2009) semnate de Claudiu Dobre.

 

Lansarea propriu-zisă va avea loc în Sala de Arte. Prezintă scriitoarea și publicista Angela Furtună, din ale cărei aprecieri critice, la adresa scriitorului Claudiu Dobre, cităm: „Vorbim de o poezie de dragoste, cu scenografii imprevizibile, desenate în vecinătatea sentimentului morții. Pe de altă parte, este vorba despre un scriitor de un real talent și o autentică forță expresivă. Claudiu Dobre este un poet adevărat, (…) un scriitor ce are nevoie de spații largi pentru a și schimba, risipitor, identitățile auctoriale și pentru a se regăsi, apoi, după fiecare ecorșeu.”

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI