Pe străzile supraaglomerate ale Sucevei

Căruțașii au prioritate !

Cireașa de pe tort – cam din această perspectivă, credem noi, ar trebui să-i vadă conducătorii auto pe căruțașii, care tranzitează, la ore de vârf, străzile ciuruite și răscolite ale Sucevei.

 

La sfârșitul săptămânii trecute, o femeie de etnie romă, aflată la hățurile unei atelaj hipo, și-a parcat faetonul pe partea dreaptă a străzii Mihai Viteazul, unde traficul rutier este aglomerat de circa o lună de zile din cauza lucrărilor la rețeaua de termoficare. Evident, a reușit să blocheze circulația, așteptând să-i vină bărbatul, plecat la cules de fier vechi prin zonă, spre marea nemulțumire a șoferilor care, vrând să tranziteze strada, îi adresau cuvinte “dulci”, din acelea care implică întreaga familie.
În tot acest timp femeia, răbdătoare, și-a aprins o țigară din care trăgea cu grația unei bolovan aruncat de pe pod.
Abia după vreun sfert de oră, “partenerul la trafic” s-a gândit să ia măsurile care se impun. Și ce a făcut? S-a ridicat în picioare, în coșul căruței, și a strigat cât au ținut-o plămânii “Marianeee!!!”. Cum bărbatul așteptat nu și-a făcut apariția, femeia și-a mutat căruța pe trotuarul aflat vizavi de Direcția pentru Statistică.
Tindem să credem că șoferii blocați în trafic din cauza căruțașei ar fi trebuit să adreseze cuvinte triviale polițiștilor comunitari care i-au permis accesul în oraș.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: