Pentru cursele aeriene înspre Veneția și Viena

Președintele Consiliului Județean caută operatori

Blue Air a informat că a luat decizia suspendării zborurilor de la Suceava, din cauza gradului redus de încărcare a aeronavelor și a lipsei unei cisterne corespunzătoare de alimentare a avioanelor

 

Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat ieri, într-o conferință de presă, că poartă negocieri cu 3 companii aeriene care ar putea prelua cursele de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” înspre Veneția și Viena. Dl Flutur a spus că a luat legătura cu Tarom, Romavia și Carpat Air, după ce compania Blue Air a făcut cunoscut că, de pe 16 septembrie, nu va mai opera pe pista de la Salcea. Președintele Consiliului Județean și-a manifestat dezamăgirea că a aflat din presă despre intenția de retragere a companiei de la Suceava, adresa de înștiințare oficială sosind cu întârziere. Dl Flutur arată că locuitorii județului, cât și sucevenii care lucrează în străinătate, s-au obișnuit cu zborurile regulate și ar fi păcat să se renunțe la acest mijloc de transport rapid și confortabil. „Oamenii s-au format cu o anumită orientare și ar fi păcat să pierdem aceste curse”, opinează Gheorghe Flutur.
De pe 15 iulie 2009, Blue Air decola cu două curse pe relația Veneția, respectiv, Viena. Anca Frumușanu, reprezentantul Blue Air, a informat că operatorul pe care îl reprezintă a luat decizia suspendării zborurilor din cauza gradului redus de încărcare a aeronavelor și a lipsei unei cisterne corespunzătoare de alimentare a avioanelor. Directorul unității aeroportuare sucevene, Dumitru Sahlean, afirmă că Aeroportul „Ștefan cel Mare” asigură toate condițiile necesare, fiind de părere că altele ar fi motivele care au condus la decizia Blue Air.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: