Claudiu Dediu, „arma secretă” a Universității Suceava

Ultima achiziție a formației CS Universitatea Suceava este interul stânga Claudiu Dediu venit de la Știința Bacău. Handbalistul a semnat cu gruparea suceveană în data de 1 septembrie 2009 și are un contract pe doi ani de zile.

 

„Am fost tentat să vin la Suceava, pentru că am fost impresionat de rezultatele obținute în anul precedent, CS Universitatea fiind finalistă de cupă europeană. Am găsit aici un colectiv tânăr, condus de un antrenor tânăr și ambițios și sper ca și în acest sezon, alături de noii mei colegi, să avem un parcurs la fel de bun în Cupa Challenge, iar în campionat să ne îndeplinim obiectivul propus. Nu sunt 100% pregătit, încă mă acomodez aici, la Suceava, dar nu va mai dura mult și voi fi la capacitate maximă pentru a-mi aduce contribuția la jocul echipei. Tot aici am găsit câțiva colegi de la Iași și câțiva colegi de la loturile naționale de juniori cu care mă cunosc bine și sunt convins că mă voi integra în stilul de joc al formației CS Universitatea Suceava” a declarat ultimul venit în lotul grupării handbalistice sucevene, Claudiu Dediu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI