Virginel Iordache are întrebări… particulare

„Voi solicita ridicarea autorizațiilor pentru unitățile școlare particulare care nu încep anul școlar în condiții optime”, a declarat inspectorul general adjunct al IȘJ

 

Inspectorul de specialitate din cadrul Inspectoratului Județean Suceava nu a putut finaliza controlul inițiat în iulie de către instituție, pentru că postul său a fost redus și sarcinile lui preluate, din scurt, de un altul.
Virginel Iordache, inspector general adjunct al IȘJ, a declarat că acțiunea nu a fost însă abandonată, o dată pentru că în învățământul particular sucevean „sunt probleme” și a doua pentru că, personal, are două semne de întrebare în legătură cu acest sector. Nu le-a enunțat pe loc, rezervându-și dreptul de a da răspunsurile la ele după finalizarea controlului. „Nu ascund că voi fi ferm și voi face demersuri imediate pentru ridicarea autorizațiilor de funcționare pentru toate unitățile școlare particulare care nu încep anul școlar în condiții optime”, a declarat Iordache. „Elevii din învățământul privat trebuie să aibă aceleași drepturi, dar și să respecte aceleași legi precum cei din învățământul de stat. Nu vrem să avem iarăși absolvenți pe bandă rulantă sau legiuni de șomeri absolvenți de postliceală”, a încheiat inspectorul general adjunct al IȘJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: