„Shoppingul e prietenul naturii !”

Dacă te-ai săturat de aglomerația din trafic și preferi o alternativă ecologică și sănătoasă, fă shopping la Iulius Mall și poți câștiga zilnic o bicicletă. Sub sloganul „Shoppingul e prietenul naturii!”, amatorii stilului „verde” nu trebuie decât să cumpere de minimum 50 de lei din magazinele Iulius Mall, în perioada 4-22 septembrie 2009.

 

„Această acțiune este atât o campanie de marketing, dar și un demers prin care încurajăm stilul de viață ECO, folosirea mijloacelor de transport nepoluante și mișcarea în aer liber. Și de această dată, beneficiem de suportul retailerilor din Iulius Mall, în special al hipermarketului Auchan, care oferă bicicletele câștigătorilor”, a declarat Eduard Marcu, directorul Iulius Mall Suceava.
Evenimentul se înscrie în strategia de marketing a mall-urilor Iulius, de-a lungul timpului fiind organizate proiecte a căror temă principală este ecologizarea: „Ziua Verde în Orașul Tău” (campanie de conștientizare a populației privind necesitatea reciclării și utilizării surselor alternative de energie), „Târgul Verde”, „Ziua Mondială a Mediului”, „Pune Capac” (sărbătorirea zilei Americii, în data de 4 iulie, într-un mod original, prin construirea unui mozaic cu imaginea steagului american din capace de PET din gama Coca-Cola și reciclarea ulterioară a acestor capace) etc.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: