Gheorghe Flutur îl acuză pe Ionel Murariu

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care este și liderul județean al PD-L, a reclamat ieri faptul că Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) Suceava distribuie în județ materiale „calomnioase” la adresa președintelui României, Traian Băsescu.

 

Flutur a spus, într-o conferință de presă, că a intrat în posesia unor documente – pe care de altfel le-a și arătat în fața reprezentanților mass-media, fără însă a le și da spre analiză –, prin care susține că președintele ar fi calomniat. Informațiile lansate de președintele CJ și al PD-L nu pot fi probate deocamdată, însă Gheorghe Flutur a spus că „atrage serios atenția” factorilor în drept să ia act de cele ce se petrec la APIA. „Această instituție știam că are o cu totul altă menire în județul Suceava. Are rolul de a face plăți și nu de a împărți în județ documente calomnioase la adrese lui Traian Băsescu”, a spus Flutur, care a adăugat, în final, că va pune în discuția coaliției situația de la Suceava și îl va sesiza și pe ministrul agriculturii, Ilie Sârbu, despre acest caz.
Din datele prezentate de șeful executivului județean, scrisoarea de la APIA ar fi fost trimisă primarilor PSD din județ cu scopul de a fi multiplicată și răspândită în teritoriu.
Pe de altă parte, directorul APIA Suceava, Ionel Murariu, a negat acuzele aduse. El a spus că a instruit toți cei 149 de angajați ai APIA Suceava să nu se implice în lupta politică, iar acuzele aduse de Gheorghe Flutur nu sunt adevărate. „Cred că domnul Gheorghe Flutur are o problemă personală cu mine, pentru că, atunci când a fost ministrul agriculturii, m-a destituit de la ADS Suceava”, a mai spus Murariu.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: