O valoroasă expoziție de fotografie, semnată de Ștefan Petrescu

„Bucovina, o perspectivă aeriană”

Galeria de artă a Consiliului Județean Suceava găzduiește, începând de ieri, timp de o lună de zile, o valoroasă expoziție de fotografie, semnată de artistul fotograf de talie internațională Ștefan Petrescu. Organizată sub genericul “Bucovina, o perspectivă aeriană”, expoziția reunește câteva zeci de fotografii realizate de maestru dintr-un avion de mici dimensiuni.

 

La vernisajul expoziției, care a avut loc ieri, cu începere de la ora 10, au luat parte, alături de autorul fotografiilor, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, șeful Direcției pentru Cultură Culte și Patrimoniu Cultural Național, Daniel Hrenciuc, caricaturistul Mihai Pînzaru-PIM, alți invitați, precum și o serie de tineri pasionați de fotografie.
Caricaturistul Mihai Pînzaru-PIM a spus despre prietenul său, Ștefi Petrescu, că “este un mare artist, care folosește aparatul de fotografiat ca pe un penel fin”, atrăgând atenția totodată asupra acurateței imaginilor expuse, care redau dimensiunea talentului fotografului. “Folosește un vehicul extrem și este nevoit să lucreze în fracțiuni de secundă”, a remarcat cunoscutul caricaturist.

Medalie de aur “pentru merite deosebite”, din partea Universității “Ștefan cel Mare”

Pe data de 27 septembrie, atunci când își va sărbători și ziua de naștere, artistul fotograf Ștefan Petrescu va primi o medalie de aur pentru merite deosebite din partea Universității “Ștefan cel Mare”. Anunțul a fost făcut la vernisajul expoziției “Bucovina, o perspectivă aeriană”, de către Ana-Maria Ovadiuc, reprezentant al Asociației de Artă “Nicolae Tonitza” din cadrul Universității “Ștefan cel Mare”. “La propunerea asociației noastre, Universitatea

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: