Test Prima și Rosal, somate de comisarii de mediu să nu mai ducă gunoi pe rampa închisă a Sucevei

> La finele săptămânii, o autospecială încărcată a Test Prima a fost surprinsă dând târcoale platformei, riveranii sesizând că mașinile cu resturi continuă să bată drumul Mirăuțiului

Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Suceava avertizează firma Test Prima, administratorul rampei de gunoi închise a municipiului Suceava, precum și pe operatorul de salubritate urban Rosal, să nu mai transporte și să nu mai depoziteze deșeuri menajere pe platforma în curs de ecologizare de pe Mirăuți. Avertismentul a fost trimis în scris, după ce locuitorii zonei au sesizat că, deși acest lucru este interzis, mașini ale celor două firme continuă să ducă gunoaie pe rampă. Șeful Comisariatului, Adriana Iordache, a informat ieri, într-o conferință de presă, că, la finele săptămânii, o autospecială încărcată a Test Prima a fost surprinsă în prejma platformei, conducătorul auto motivând că intenționa să-și umple rezervorul cu combustibil și apoi să ia calea Fălticeniului, acolo unde Suceava plătește pentru a-și depozita resturile.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: