Fostul senator Constantin Gheorghe se întoarce acolo de unde a plecat

Suceveanul Constantin Gheorghe este, de ieri seară, secretar general-adjunct al Senatului României, funcție administrativă în cadrul acestei camere a Parlamentului României. Constantin Gheorghe, care a fost senator în perioada 2000-2004 din partea Uniunii PSD + PUR, a reușit în cele din urmă să ocupe funcția menționată după ce plenul Senatului a votat pentru acest lucru.

 

Constantin Gheorghe

Destinul politic al fostului senator, care a condus pentru câțiva ani organizația județeană a PUR (Partidul Conservator apoi), a fost destul de sinuos, în sensul că a plecat din PD pentru a se în-toarce în cele din urmă în PD-L, după ce a refuzat cu puțină vreme înainte să semneze pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu. După alegerile din toamna anului 2008, Constantin Gheorghe a devenit șeful Oficiului Național de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) pentru ca, ieri, Biroul Permanent al Senatului să îl propună spre votare drept secretar general-adjunct. Propunerea a venit din partea grupului parlamentar al PD-L.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: