În mod oficial

Deputatul Gheorghe Coroamă a trecut la PD-L

Deputatul Gheorghe Coroamă, ales pe lista PNL în alegerile parlamentare din toamna anului trecut, a anunțat, ieri, în plenul Camerei Deputaților, că a demisionat din PNL și că s-a înscris în PD-L. Declarația deputatului sucevean nu a conținut însă și motivația demisiei din PNL și înscrierii în PD-L.

 

Deputatul PNL de Suceava

Gheorghe Coroamă a anunțat, la începutul lunii iulie, într-o conferință de presă, că intenționează să se înscrie în PD-L, iar președintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, i-a înmânat insigna cu însemnele partidului și un exemplar din Statutul PD-L. Parlamentarul sucevean a declarat că a decis să intre în PD-L pentru a se alătura echipei lui Gheorghe Flutur, cu care a început să facă politică în urmă cu cinci ani. „Fac acest pas pentru că de unul singur nu poți să reprezinți cum trebuie comunități. Se poate doar într-o echipă”, a spus Coroamă.
Totodată, el a arătat că un alt motiv este lupta internă din PNL. „De prea mult timp îmi consumam energia în bătălii interioare în partid”, a mai precizat Gheorghe Coroamă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: