Trei parlamentari… și toți trei sunt pentru !

Deputații PD-L de Suceava Ioan Balan și Eugen Constantin Uricec au anunțat duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul lor nu este interesat să rupă coaliția de guvernare pe care au realizat-o cu PSD și că speră că lucrurile vor intra în perioada următoare într-un făgaș normal de colaborare.

 

Deputatul PD-L Ioan Balan este convins în continuare că Parteneriatul pentru România dintre PSD și PD-L a fost făcut pentru cel puțin patru ani de guvernare și și-a exprimat încrederea că situația se va normaliza după ședința coaliției de guvernare. „Lucrurile vor intra într-un făgaș normal, cât poate fi de normal în această perioadă de precampanie electorală”, a mai spus parlamentarul democrat-liberal.
La rândul său, Eugen Constantin Uricec a spus că ideea lansată de membri marcanți ai PSD potrivit cărora partidul său ar dori să scoată PSD de la guvernare este de fapt o simplă „intoxicare”. El a mai spus că PD-L nu are niciun interes să preia conducerea MAI și a subliniat că PSD a folosit MAI „ca instrument de campanie și electoral în alegerile euro-parlamentare”.
Prim-vicepreședintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat, în aceeași conferință de presă, că actuala coaliție este acceptată de membrii celor două partide pentru realizarea programului de guvernare în situație de criză. El a menționat că, dacă ar fi întrebat fiecare membru al birourilor județene ale PD-L sau PSD, este posibil ca a-ceștia să nu fie de acord cu menținerea coaliției, dar că rațiunile pentru care aceasta trebuie să se mențină sunt legate de scoaterea țării din criză cu costuri cât mai mici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: