Silind Înalta Curte de Casație și Justiție a României să invoce la Curtea Constituțională o excepție de neconstituționalitate

Un sucevean face praf, fără avocați, Legea 10/2001

Un sucevean este singurul român care a reușit să oblige, în lipsa avocaților, pe care i-a tot plătit până a ajuns la sapă de lemn (ajungând să doarmă în stradă sau pe la prieteni, cu doi copii minori și nevastă), Înalta Curte de Casație și Justiție a României să sesizeze, singură, cu de la sine putere, în termeni juridici, Curtea Constituțională a statului. Omul a făcut ferfeniță Legea 10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945-22 decembrie 1989, pentru unii mumă, iar pentru alții ciumă, despre care au curs – din păcate, degeaba – râuri de tuș în paginile presei.

 

Eugen Mazarine

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: