La Șcheia

O casă stă în calea rutei ocolitoare a Sucevei

> Gheorghe Flutur susține că s-a încălcat disciplina în construcții și că nu este normal să se aloce fonduri suplimentare pentru devierea traseului, mai ales în condițiile în care despre proiectul de amenajare a inelului de ocolire se știa de mult timp

SCCF Group Colas va deschide cel de-al doilea front de lucru la centura ocolitoare a municipiului Suceava. Anunțul a fost făcut ieri, în cadrul comandamentului cu responsabilii din proiect, în care s-a precizat că este vorba despre 1 km din viitoarea infrastructură rutieră. Lucrările de la Pătrăuți vor începe peste două săptămâni, în localitate fiind identificați toți proprietarii terenurilor care vor fi expropriate.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: