Doi DJ suceveni au devenit renumiți

Stefanno și Julianno, cei doi DJ suceveni care într-un timp scurt au reușit să își construiască un renume atât pe plan național, cât și internațional, se pregătesc de un turneu prin Europa și de lansarea unei piese, producție proprie, în urma încheierii unui contract cu o casă de discuri din Anglia.

 

Totul a început în 2007, când, după ce vreme de câțiva ani s-au familiarizat și au descoperit muzica electronică, cei doi tineri și-au descoperit „marea dragoste”: muzica trance. Au început să mixeze în cluburile din Suceava ca apoi, în același an, 2007, să participe la preselecția pentru „House Parade Timișoara”, un eveniment major, de anvergură internațională, extrem de cunoscut în rândul persoanelor pasionate de muzică electronică. Practic, de la acest eveniment a început totul, spun ei. Din cei peste 100 de DJ participanți, tinerii suceveni Ștefan Roșca și Iulian Petrariu, care pe atunci aveau proiecte separate, au fost aleși să mixeze la „House Parade”. După această apariție care i-a făcut cunoscuți în rândul publicului de gen, Stefanno și Julianno au început să fie invitați în cele mai cunoscute cluburi din țară, evoluând alături de cele mai mari nume internaționale din domeniul muzicii electronice.
În anul 2008 a început o colaborare strânsă între cei doi, cu prilejul evenimentului internațional „Trance Vibrations”, aceștia unindu-și forțele în proiectul intitulat „Stefanno B2B Julianno”. Încă o dată, sucevenii au mixat alături de nume foarte cunoscute cum ar fi: Rank 1, Aly & Fila etc., „DJ care mixează în fiecare weekend pe alt continent”.
Talentul și succesul de care au început să aibă parte inițiatorii proiectului „Stefanno B2B Julianno” au atras numai lucruri bune în viața profesională a celor doi, una dintre realizări fiind colaborarea cu Răzvan Dumitru, care în prezent le este impresar și se ocupă de imaginea și de onorariul acestui

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: