Pentru clienții Iulius Mall Suceava

Transport gratuit, cu autocare de patru stele

Din această dimineață, sucevenii se pot deplasa gratuit la Iulius Mall Suceava, cu ajutorul celor 8 autocare puse la dispoziție de complexul comercial, în parteneriat cu hipermarketul Auchan și cu firma de transport TASA Suceava.

 

Pe lângă faptul că nu mai plătesc pentru transport, clienții Iulius Mall vor fi răsfățați de confortul pe care îl oferă autocarele. Acestea au dotări speciale pentru transport internațional, pasagerii beneficiind de un transport de patru stele, aer condiționat dirijabil către fiecare din cele 24 locuri disponibile, scaune capitonate și plușate, suspensie pe perne de aer, sistem audio-video și posibilitatea de a depozita cumpărăturile în cala spațioasă.
Potrivit managerului Iulius Mall, Eduard Marcu, rutele pe care urmează să circule autocarele au fost stabilite în urma unei atente analize a celor mai aglomerate zone ale orașului, urmărindu-se deopotrivă acoperirea tuturor cartierelor Sucevei.
Cele opt autocare au făcut vineri un Tur de Onoare al orașului, prilej cu care sucevenii au fost informați cu privire la transportul gratuit înspre și dinspre Iulius Mall.
Potrivit conducerii mallului, transportul este asigurat din 30 în 30 de minute, în fiecare zi, începând cu ora 7,30 până la ora 22,30, pe următoarele trasee: traseul 1 (IȚCANI)-Ițcani-Iulius Mall Suceava-Ițcani, traseul 2 (OBCINI)-Iulius Mall Suceava-Bancă-Spital-Str. Victoriei-biserica Obcini-Curcubeu-Zimbru-Banca-Iulius Mall Suceava, traseul 3 (ZAMCA)-Iulius Mall Suceava- MPO- Zamca-Catedrală- Iulius Mall Suceava, traseul 4(BURDUJENI)-Iulius Mall Suceava-Orizont-Torino-Primăria Burdujeni-Moldova-Gara Burdujeni-Iulius Mall Suceava, traseul 5(CENTRU)-Iulius Mall Suceava-Centru-Iulius Mall Suceava
În cazul unei defecțiuni tehnice, mai există un autocar de rezervă, al 9-lea, care asigură funcționarea perfectă a serviciilor, fără ca vreun traseu să nu fie acoperit.
(ALEXANDRA NIGA)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: