Sex în public

Tentativa între perechi umane s-ar fi constatat pe plaje, în general. Dacă în țări europene nordice, amenda pentru acest „spectacol” este aproape modică, România ar fi fiind țara europeană care aplică măsurile cele mai aspre, descurajându-i pe împricinați.
Periodic, însă, în mai toată România, sexul în public este liber, neîngrădit și vizibil mai peste tot. Mai peste tot acolo unde sunt maidanezi. Și maidanezi în Suceava sunt destui.

 

Dumitru TEODORESCU

O cățea și cinci șase masculi înfierbântați bântuie câte un teritoriu, alergând, scheunând, atacându-se ba masculii între ei, ba cățeaua, pe cel pe care nu-l vrea. Oricum, până la urmă unul izbândește și amorul se consumă sub privirile lacome și umilite ale celorlalți pretendenți, dar și ale spectatorilor bipezi. Partida se încheie adesea cu îngemănarea temporară a celor două animale, care fie rămân pe loc așteptând să se consume „frăția”, fie umblând împreună dezordonat, cea care suferă adesea fiind potaia masculină, târâtă după ea de cățea.
Acest spectacol nu scapă privirilor copiilor. „Mama, ce face acolo cuțu?”, se aude câte un inocent. Închipuiți-vă câtă imaginație trebuie să aibă mama pentru a ocoli adevărul, dar și pentru a convinge!
Ca să nu mai vorbim, mutând în alt plan lucrurile, de periculozitatea haitelor aflate în călduri, care mușcă fără milă și fără teamă.
Scriu aceste rânduri pentru că, mai ieri, se zvonea că maidanezii suceveni ar fi fiind otrăviți. Nu-i în regulă. Dar spectacolul pe care-l dau e în regulă?

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: