Senatorul Gavril Mîrza se consideră victimă

Președintele social-democraților suceveni, senatorul Gavril Mîrza, se consideră victimă în războiul declarațiilor dintre el și senatorul democrat-liberal, Orest Onofrei.
Gavril Mîrza a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținute vineri, că toate declarațiile pe care colegii din Parlament le fac sunt împotriva lui cu adresă directă.

 

Mai mult, el a ținut să spună că până acum îl considera pe Orest Onofrei „o persoană cu coloană vertebrală, ce nu poate fi îndoită de niciun șef”, dar care, se pare, „se apleacă în fața ordinelor pe care le dau șefii de partid”.
„Declarațiile pe care colegul din Parlament le-a făcut m-au surprins și cred că în momentul în care a vorbit a fost cuprins de amnezie. A vorbit despre Călinești că a avut grad de ocupare 100%; este adevărat, dar și pentru simplul fapt că Orest Onofrei era un client permanent”, a conchis Gavril Mîrza.
El a ținut să răspundă astfel la acuzele aduse la finele săptămânii trecute de parlamentarul democrat-liberal de Suceava, Orest Onofrei, prin care acesta îl acuza pe fostul președinte al Consiliului Județean că, de când a pierdut fotoliul de conducere a administrației locale, a pierdut și legătura cu ceea ce se întâmplă prin județ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: