133 de societăți comerciale radiate

Încasările la bugetul general consolidat al statului au crescut, în județul Suceava, cu 2,6 la sută în primul semestru al anului față de aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce în aceeași perioadă un număr de 133 de societăți comerciale au fost radiate de la Registrul Comerțului, iar pentru alte 1223 a fost solicitată suspendarea temporară a activității.

 

Potrivit Prefecturii Suceava, în primele șase luni ale anului în județul Suceava au fost înființate la Registrul Comerțului un număr de 568 societăți comerciale.
Totodată, în județul Suceava, în primul semestru al anului 2009, au fost depuse un număr de 197.736 de declarații fiscale, cu o valoare a debitelor declarată de 637.426 de milioane lei, din care s-au încasat prin conformare voluntară 536.271 de milioane lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: