În opinia dlui Iordache

Profesorul, „un actor care joacă în fiecare zi alt rol”

Învățământul sucevean va avea și în noul an școlar cadre didactice necalificate, dar mult mai puține ca anul trecut și mai ales în localități izolate.
Doar 92 de dosare au fost depuse pentru suplinire necalificată în școli din județul Suceava, din care 34 la învățători. Este un număr redus la jumătate, având în vedere că în anul școlar trecut învățământul sucevean a avut 200 dascăli necalificați.

 

Potrivit inspectorului general-adjunct Virginel Iordache, nu sunt suficiente cadre didactice cu studii corespunzătoare la educatori, învățători, matematică, biologie, limba franceză, ceea ce înseamnă că vor fi astfel de posturi ocupate de necalificați, mai ales în zone izolate. Necalificații vor intra ultimii la repartizarea pe posturi, ei trebuind să

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI