Comunicat de presă

Senatorul de duminică

De la începutul mandatului de senator, Orest Onofrei și-a făcut un obicei în a fi foarte guraliv în ziua de duminică, atunci când, în general, oamenii își văd de ale lor, mergând la biserică, sau luând masa împreună cu cei dragi.

 

Incitat în urma multelor întâlniri de sâmbătă, Orest Onofrei capătă curaj și devine “croitorașul cel viteaz”, în ultima sa apariție având 5 adversari puși la zid: Ion Iliescu, Nicolae Nemirschi, Gavril Mîrza, Ecaterina Andronescu și, cu voia dumneavoastră, subsemnatul.
Transformat într-un veritabil povestitor, senatorul de duminică trăiește din propriile amintiri, fiind fascinat de vremurile când împușca ciori în parcul central, în calitate de prefect, când călărea îmbrăcat în costum de cowboy în emisiunea “Duminica în familie” sau de perioada în care își putea scrie pe un singur timbru întreaga activitate de consilier județean, așa cum spunea atunci Ovidiu Donțu, colegul meu de partid. Închistat în trecut, Orest Onofrei nu își poate depăși statutul de Don Quijote, statut impus de stăpânul său, pe care îl slujește cu devotament în lupta cu morile de vânt, pentru îndeplinirea idealurilor revoluției portocalii.
CĂTĂLIN IOAN NECHIFOR,
deputat PSD de Fălticeni

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI