La proba orală de română a bacalaureatului

Trădat de telefonul mobil

Telefonul mobil l-a dat de gol pe un candidat prezent la proba orală la limba română, din cadrul bacalaureatului de toamnă (sesiunea a doua). Mobilul i-a sunat taman în timp ce candidatul se afla în sala de clasă și, cum intrarea în examen cu orice fel de aparat este interzisă, candidatul, care susținea proba la Centrul de la Colegiul Alimentar, a fost eliminat.

 

La prima probă, desfășurată luni, au participat 598 de candidați: 320 de la învățământul de zi, 246 de la frecvență redusă, iar 25 de la seral, fiind admiși 591, 6 respinși și 1 eliminat. Rezultatele lor au fost destul de bune, dacă avem în vedere că s-au obținut 135 de note între 6 și 7, 187 între 7 și 8, 126 de 8-9, 48 de la 9 la 10 și 22 note de 10. Nu s-au prezentat la probă 41 de candidați.
Urmează, pe 19 august, proba orală la limba și literatura modernă (proba B).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: