Încă 10 medici noi pentru sănătatea suceveană

Sănătatea suceveană a mai câștigat 10 medici din diverse specialități, după reușita acestora la concursul organizat de MSP, deși rămâne în continuare cu deficit de medici în special anesteziști și urgentiști, rămânând neocupate 26 de posturi din cele scoase la ultimul concurs, cel din această vară.

 

Potrivit directoarei adjuncte de la DSP Suceava, dr. Marinela Grădinaru, Spitalul Județean Suceava va avea medici noi la chirurgie pediatrică, pediatrie, chirurgie vasculară și oftalmologie și la anestezie-terapie intensivă. De asemenea, acolo va mai fi și un medic dentist, care va funcționa la cabinetul din incinta UPU. Un medic de familie nou va lucra la Serviciul Județean de Ambulanță, iar încă doi, de medicină generală, în cabinete școlare din Rădăuți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: