Fără apă potabilă !

S.C. ACET S.A. face cunoscut că, începând cu data de 20.08.2009, ora 7, se sistează prestarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în următoarele zone ale municipiului Suceava: > cartier Zamca; > străzile Armenească, Ion Creangă, Mihail Sadoveanu, Cărămidari, Mihail Kogălniceanu; > la unele imobile situate pe tronsonul de stradă Petru Rareș cuprins între intersecția cu str. Vasile Alecsandri și intersecția cu str. Ion Creangă; > blocurile turn din intersecția bulevardului George Enescu cu str. Mărășești, respectiv blocurile T1, T2, T3 și T7; > Școala Generală Nr.3 de pe str. Mărășești; > parțial, str. Mărășești.

 

Se estimează că reluarea serviciului se va face în aceeași zi începând cu ora 20, aflăm dintr-un comunicat al ACET, semnat de directorul general, ing. Ștefan Groza.
Întreruperea se face în scopul executării unor lucrări care fac parte din programul de reabilitare a sistemului public de alimentare cu apă din municipiul Suceava, program care se implementează cu cofinanțare de la Uniunea Europeană, prin aplicația ISPA, ni se mai precizează, ACET făcând și un apel la înțelegere din partea celor astfel prejudiciați.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: